Site Overlay

Satelliet Originals goes Milano

Satelliet Originals maakt haar internationale debuut tijdens de 60e editie van Salone del Mobile, de Milan Design Week. Met meer dan 350.000 internationale bezoekers is de ‘Salone’ de grootste en meest toonaangevende meubel en design beurs wereldwijd. Van 6 tot 12 juni 2022 is Satelliet Originals aanwezig op twee locaties in Milaan. Niet alleen op de ‘Salone’, maar ook op de Superdesign Show, in het creatieve district ‘zona Tortona’ midden in het centrum van Milaan is de designers’ collectie te bewonderen.

En dat is nog niet alles; Satelliet Originals is traditiegetrouw begin juni ook aanwezig op Design District in de van Nelle Fabriek in Rotterdam – het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Dus Satelliet Originals goes Milano en Rotterdam.

Ontstaan Originals

Satelliet Originals is ontstaan vanuit de wens om een uniek aanbod meubelen te creëren. Met de expertise en creativiteit is een lijn ontworpen waarbij de kracht in personalisatie zit. Satelliet Originals wordt exclusief door Nederlandse designers ontworpen en hebben daarom een eigen karakter en signatuur. Door de premium kwaliteit en tailormade opties bieden Originals een uniek en veelzijdig aanbod voor de hospitality sector. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan het verwezenlijken van een aangename ontmoetingsplek, waarbij gastvrijheid de sleutel is.

De eerste stap

Dutch design straalt internationale allure uit. En wat is nu een betere plek om dat te bewijzen dan op de Salone del Mobile? Satelliet Originals levert met een unieke collectie voorzien van een touch of hospitality een toegevoegde waarde op de internationale meubel- en interieurmarkt. Het doel? Zo veel mogelijk vakgenoten en geïnteresseerden inspireren en kennis laten maken onze meest prominente Originals. Milaan is hét startpunt en draagt bij aan de internationale ambities.

Benieuwd geworden?

Je kunt Satelliet Originals in Milaan live volgen op alle social kanalen (@satelliet_originals & @satellietmeubelen)

In Milaan is Satelliet Originals vertegenwoordigt op de volgende locaties:

Salone del Mobile
Fiera Milano, Strada statale Sempione, 28, 20017 Rho MI
Beursstand: Fiera Milano RHO – Hall 14 – Stand E24

Superdesign Show
Superstudio Più, zona Tortona 27 – Milano 20144
Beursstand: Central Point – Space nr. 9

In Nederland tref je Satelliet Originals hier:

Design District
Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
Beursstand: V19